Voordelen van radiatorombouw

radiator conversie

Voordelen van radiatorombouw

Als je een Britse auto hebt en problemen hebt met oververhitting of koeling, moet je een radiatorombouw proberen. Dit proces is eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. Je kunt de nieuwe eenvoudig installeren zonder gaten te boren en je kunt zonder veel gedoe genieten van een warme, behaaglijke cabine. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het boren van nieuwe gaten in je auto. Het beste is dat het door iedereen met voldoende kennis en geduld kan worden gedaan.

De eerste stap in dit proces is het verwijderen van uw bestaande MDJE radiator ombouw. Als uw auto een draaiende MDJE heeft, kunt u deze eenvoudig verwisselen voor een luchtgekoelde RV-stijl. Nadat u de oude MDJE hebt verwijderd, moet u de buitenwaterpomp aansluiten op uw nieuwe elektrisch bediende radiator. Vergeet niet om uw motor af te zetten en uw lichten uit te doen voordat u met de installatie begint. Gedurende deze tijd moet u op de hoogte zijn van de temperatuur in uw huis, zodat u niet verrast zult zijn als het warmer is dan normaal.

Elektrische radiatoren zijn een geweldige manier om een oude radiator om te bouwen naar een nieuwe. Deze elektrische radiatoren gebruiken water om je huis te verwarmen. Dit is een goed alternatief voor traditionele radiatoren, omdat er geen bedrading voor nodig is en er geen speciaal sanitair nodig is. Sluit de kit eenvoudig aan op de kraan van uw aanrecht om water te leveren. Je zou het binnen enkele minuten moeten kunnen installeren. Na de installatie schakelt u eenvoudig de stroom naar uw nieuwe elektrische verwarmingssysteem en geniet u van een warm huis zonder u zorgen te maken over kabels.

Site bezoeken voor meer info: 123ombouw