Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord Review

blade 6 triple core dartbord

Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord Review

Het Blade 6 Triple Core Dartboard van Winmau is een revolutionair technologisch dartbord dat 30 jaar technische innovatie naar uw dartbord brengt. De Sixth Generation Blade-technologie en de nieuwe triple core sisal-basis vullen elkaar perfect aan en bieden een optimale vezeldichtheid en maximale score. Het nieuwe, innovatieve ontwerp past perfect bij het hedendaagse competitieve spel en zal je helpen de ultieme dartspeler te worden.

De Blade 6 Triple Core is gemaakt van de fijnste Oost-Afrikaanse sisal en is voorzien van Density Control(tm)-draad om het vasthouden van je darts te verbeteren. Het board heeft een uniek, eenvoudig aan te passen Rota-Lock montagesysteem en is gemaakt om te voldoen aan de officiƫle specificaties van de World Darts Federation. Met deze eigenschappen weet je zeker dat je het beste dartbord op de markt hebt Dartshopleiden.nl blade 6 triple core dartbord. Dit is het ultieme in veelzijdigheid.

De Blade 6 Triple Core is uitgerust met een uniek montagesysteem genaamd Rota-Lock. Het heeft een universeel montagesysteem en een nivelleringstool voor een eenvoudige installatie op elke muur. Het heeft een omkeerbaar bord van hoge kwaliteit, zodat het gemakkelijk kan worden verwijderd en opgeborgen wanneer het niet in gebruik is. Als u zich zorgen maakt over het verliezen van uw darts, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Dartshopleiden.nl