Wat u moet weten over radiatorconversie – 10 tips om geld te besparen

radiator conversie

Wat u moet weten over radiatorconversie – 10 tips om geld te besparen

De radiatorombouw – 10 tips om u te helpen bij uw groene energieproject kan het verschil zijn tussen geld besparen en hoge rekeningen betalen. U zult op energiekosten moeten besparen en misschien moet u het systeem zelfs volledig vervangen of bouwen, maar met de juiste hulpmiddelen kunt u uw systeem efficiënter maken. Dit zijn de stappen:

Ken de warmteafgifte van uw radiator. Meestal hoeft u de afmeting van uw radiator niet te wijzigen. Als uw systeem één liter warm water voor twee personen gebruikt, heeft u waarschijnlijk een middelgrote radiator die het prima doet lees meer. Maar als het om uw boiler gaat, moet u iets groters kopen, als u geld wilt besparen en groener wilt zijn. Uw ombouwgids voor radiatoren helpt u te kiezen of u een grotere of kleinere tank nodig heeft.

Ken uw efficiëntie. Wanneer u klaar bent om met uw conversie te beginnen, is het tijd om uw efficiëntie te meten. U moet begrijpen hoeveel BTU's uw systeem afgeeft, en dan kunt u erachter komen welke maat tank u nodig heeft om het meeste water op te warmen met de minste hoeveelheid brandstof.

Klik hier voor meer informatie: https://radiatorombouwopmaat.nl/